Studiedag 2016 Oranje Kruis

header_20160905.jpg

 

Zaterdag 5 november 2016 organiseert Het Oranje Kruis haar jaarlijkse studiedag voor instructeurs Eerste Hulp, opleiders Eerste Hulp, examinatoren, consulenten, lotusslachtoffers, artsen in opleiding, verpleegkundigen in opleiding en overige geïnteresseerden.

Vanwege de centrale ligging en de goede bereikbaarheid vindt deze wederom plaats in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein.

Het programma  bestaat uit praktische workshops en informatieve lezingen om uw kennis te verrijken. Ook krijgt u handvatten aangereikt om uw kennis en uw vaardigheden nog beter te kunnen gebruiken.

Er is een informatiemarkt van diverse bedrijven die hun producten en diensten aanbieden. Uiteraard is er gedurende de dag gelegenheid om met elkaar over uw activiteiten te praten en ideeën uit te wisselen.

De kosten voor de studiedag bedragen bij aanmelding tot en met 30 september 2016  € 90,= per persoon. Bij aanmelding vanaf 1 oktober 2016 bedragen de kosten € 95,= per persoon.
Ga dus voor de vroegboekkorting!
De prijzen zijn inclusief lunch, koffie, thee en versnaperingen gedurende de dag.  Aanmelden kan t/m 28 oktober 2016.

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN

U kunt alleen via iDeal betalen. Het toegangsbewijs wordt een week voor de studiedag  per mail gestuurd naar het door u opgegeven emailadres.

Nieuw dit jaar: de EHBO inspiratieprijs.
Met de uitreiking van de prijs wil Het Oranje Kruis aandacht geven aan de persoon of organisatie die het afgelopen jaar inspirerend is geweest op het gebied van EHBO.
Door deze persoon of organisatie in het zonnetje te zetten wil Het Oranje Kruis ook anderen stimuleren om op een innovatieve manier bezig te zijn met EHBO om zo meer mensen kennis en kunde van de Eerste Hulp bij te brengen.
Anderen nomineren kan tot en met 30 september 2016. Klik hier voor het  aanmeldingsformulier en de voorwaarden.

Wij hopen u te verwelkomen op onze studiedag!