COVID19 protocol bij inzet LOTUS-slachtoffers

Geachte Relatie, Op 6 mei zijn door de overheid de laatste maatregelen rondom het COVID-19/Corona virus gecommuniceerd. Binnen de organisatie LOTUS heeft een evaluatie plaatsgevonden en de inzet van LOTUSslachtoffers is weer mogelijk, mits aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:  LOTUSslachtoffer(s), instructeur, cursisten en/of anderen blijven tenminste 1,5 meter uit elkaar, dit geldt ook voor toegangspaden etc. De inzetlocatie …

Nieuwe opleiding

9-11-2019 We zijn blij te kunnen vertellen dat de nieuwe opleiding tot LOTUS slachtoffer gaat starten met 16 cursisten. De zaterdag opleiding start met 12 cursisten en de avondopleiding met 4 cursisten. We wensen alle nieuwe cursisten een hele goede cursus toe maar vooral ook veel plezier.

Opleiding gaat door

26-9-2019 Zowel de avond als de dagopleiding gaan door! De dagopleiding is vol! Bij de avondopleiding is nog ruimte, aanmeldingen zijn welkom. We starten 12 november. Lessen zijn om de week Verdere exacte data volgen z.s.m.

Wisseling voorzitterschap

Na negen jaar voorzitter te zijn geweest is Mart Visser tijdens de jaarvergadering afgetreden als voorzitter van de Lotus kring Ede. Anja van Lagen is tot nieuwe voorzitter gekozen. Wij wensen haar veel succes in haar nieuwe functie.

Studiedag 2016 Oranje Kruis

  Zaterdag 5 november 2016 organiseert Het Oranje Kruis haar jaarlijkse studiedag voor instructeurs Eerste Hulp, opleiders Eerste Hulp, examinatoren, consulenten, lotusslachtoffers, artsen in opleiding, verpleegkundigen in opleiding en overige geïnteresseerden. Vanwege de centrale ligging en de goede bereikbaarheid vindt deze wederom plaats in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Het programma  bestaat uit praktische workshops en informatieve lezingen om uw kennis te verrijken. Ook …

Lotus examen behaald 2

Zaterdag 25 juni hebben  een aantal van onze aspirantleden examen gedaan. Wij willen Therry, Marian, Mathijs en Wesley van harte feliciteren met hun LOTUS diploma.

Lotus examen behaald

Op zaterdag 2 april hebben 3 aspirant-leden van onze kring het Lotus examen afgelegd. Karin van der Boor en Herman Burgsteeden hebben hun diploma behaald. Wij feliciteren hen van harte. Omdat de groep te groot was om allemaal in 1 keer examen te doen moesten een paar kandidaten wat eerder examen doen. De rest van de groep zal examen doen …

Internationale Expo Rampenbestrijding

Op 2-4 juni 2016 is er een internationale Expo Rampenbestrijding op Vliegveld Twenthe. Leuk evenement om naar toe te gaan, bovendien is het gratis. Om naar de website te gaan, klik hier. Gratis aanmelden via deze link.